Termeni generali

ADHESO este denumirea comerciala a S.C. ITH&Co S.R.L., persoana juridica cu sediul social in Sibiu, Str. Timisoara 6, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J32/1896/1994, avand CUI RO6584480.

Activitatea comercială efectuată prin intermediul site-ului www.adheso.ro se desfăsoară exclusiv online și prin curieri. NU avem posibilitatea să desfasuram activitati comerciale la sediul social.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.adheso.ro, ITH&Co isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.adheso.ro este proprietatea ITH&Co si a partenerilor cu care el lucreaza.

ITH&Co garanteaza utilizatorului acces pe site-ul www.adheso.ro, in interes personal respective efectuarea de comenzi online sau informare si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ITH&CO fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC ITH&CO SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@adheso.ro. ITH&CO va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de ITH&CO exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa ITH&CO.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC ITH&CO SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC ITH&CO SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

ITH&CO nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul www.adheso.ro beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalaje originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre ITH&CO. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare (in Sibiu) sau in 24-48 ore, prin reteaua de distributie (in celelalte localitati din tara). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre ITH&CO SRL. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depasesc 150 Lei, transportul este GRATUIT in Sibiu prin curieri propria sau parteneri cel tarziu a doua zi lucratoare daca produsele se regasesc in stoc, gratuit la adresa/sediul dumneavoastra pentru comenzi mai mari de 150 Lei, iar in cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 150 Lei, se va percepe o taxa de expediere de 15 Lei.

Pentru comenzile ce depasesc 500 Lei, transportul este GRATUIT in tara, livrarea se face prin curier, in 24-48h. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre ITH&CO SRL.

Pentru comenzi mai mici de 500 Lei, se percepe o taxa de 25 Lei.

Plata produselor comandate prin ITH&CO se poate face astfel: in numerar la livrare (aceasta metoda implica un cost suplimentar de 5 lei), prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul online.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre ITH&CO.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul platformei euplatesc.ro, iar ITH&CO nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Societatii ITH&CO retragerea din contractul la distanta, fara a justifica decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, in termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrarii in posesia fizica a produsului/produselor.

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor comandate, sa notifice in scris, printr-un e-mail transmis la adresa contact@adheso.ro decizia sa de a renunta la produsele comandate.

Aveti obligatia ca in termen de cel mult 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere sa returnati produsele la urmatoarea adresa: Str. Timisoara, Nr. 6, Localitatea Sibiu. Produsele returnate vor fi insotite de o copie a facturii cu care au fost livrate si a dovezii de plata.

ITH&CO SRL va restitui clientului contravaloarea produselor comandate, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii deciziei de retragere din contract.

Costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art.16, literele d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate, produse care se pot degrada ori deteriora rapid.

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie sigilate, intacte si nedeteriorate.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de ITH&CO, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@adheso.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si ITH&CO pentru utilizarea acestui site.

ITH&CO verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.